Over Greens International

Greens International is het adviesbedrijf van Yvon van der Voort. Ik ben expert op het gebied van managementsystemen en compliance management. Wanneer dit nodig is werk ik samen met adviseurs op aanpalende vakgebieden om mijn opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn.

Missie

Greens International wil uw vaste partner zijn op het geïntegreerde gebied van milieu, veiligheid en kwaliteit (HSEQ). Mijn specialisatie is het verbeteren van bedrijfs- en managementprocessen, compliance management voor het hanteerbaar maken van wet- en regelgeving en het uitvoeren en begeleiden van veranderingsprocessen. Ik denk vooral in oplossingen die ik vertaal naar praktische adviezen passend bij uw bedrijf.

Kernwaarden

Z

Deskundig

Alles wat ik doe is gericht op professionaliteit en deskundigheid. Kennis en ervaring is een belangrijk goed, mijn kennis deel ik graag op een praktische en begrijpelijke manier.
Z

Enthousiast

Ik werk met veel enthousiasme en discipline om samen met mijn opdrachtgevers het gestelde einddoel te behalen. Mijn enthousiasme komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van mijn dienstverlening; het typeert ook de persoonlijkheid van mensen in mijn netwerk waar ik mee samenwerk.
Z

Betrouwbaar

Voor mij zijn eerlijkheid en transparantie vanzelfsprekend, ik ben duidelijk in wat u van mij kunt verwachten.
Z

Verantwoordelijk en betrokken

Ik ben flexibel en betrokken bij de mensen met wie ik samenwerk. Dat haalt het beste in hen en mijzelf naar boven en het zorgt voor een prettige samenwerking.